Trouwen

Onvergetelijke dag

Prachtige locatie, geweldig eten

Voor uw bruiloft neemt House of Lords graag alle zorg uit handen, zodat u ten volle van deze bijzondere dag kunt genieten. Wij zullen alles tot in de puntjes verzorgen, geheel volgens uw specifieke wensen. U kunt er ook voor kiezen om naast de culinaire invulling de hele organisatie van uw huwelijk aan ons over te laten. Denk hierbij aan de bloemen, de gehele aankleding en de bruidstaart, maar ook aan het boeken van het entertainment en/ of de fotograaf. Een aantal locaties waar we nauw mee samenwerken zijn officiële trouwlocaties:

KASTEEL DUIVENVOORDE

Een prachtige, romantische locatie die wij van harte aanbevelen om uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, is Kasteel Duivenvoorde, waar House of Lords de vaste cateraar is. Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten is een van de oudste kastelen in Zuid-Holland waarvan de wortels teruggaan naar de 13e eeuw. Een lange oprijlaan leidt u naar het kasteel, dat is omgeven door een slotgracht en landerijen. De vertrekken zijn ingericht alsof ze nog steeds bewoond worden.

PAVILJOEN DE WITTE

In Paviljoen de Witte kunt u trouwen met de ruisende golven van de zee op de achtergrond. Het historische paleis aan zee, dat in 1827 door Koning Willem I werd geschonken aan zijn vrouw, heeft monumentale zalen en een prachtig terras met een schitterend uitzicht op zee. Wat is er nu romantischer dan met een glas champagne in de hand te genieten van de ondergaande zon? U kunt deze bijzondere locatie, met eigen parkeergelegenheid, exclusief reserveren voor uw bruiloft.

Andere bijzondere trouwlocaties waar wij de catering voor u en uw gasten kunnen verzorgen zijn o.a.: De Glazen Zaal, het Kunstmuseum Den Haag, de Tramremise en de Grote Kerk.

Voor meer informatie over trouwen en onze locaties kunt u contact met ons opnemen en een persoonlijke en vrijblijvende afspraak maken.

Klassieke waarden en tradities

in een modern jasje

Inspiratie

Bekijk de beelden en krijg een impressie van de mogelijkheden voor uw bruiloft.

Top