Bekijk onze maatregelen voor het coronavirus Lees meer

Trouwen

Onvergetelijke dag

Prachtige locatie, geweldig eten

Voor uw bruiloft neemt House of Lords graag alle zorg uit handen, zodat u ten volle van deze bijzondere dag kunt genieten. Wij zullen alles tot in de puntjes verzorgen, geheel volgens uw specifieke wensen. U kunt er ook voor kiezen om naast de culinaire invulling de hele organisatie van uw huwelijk aan ons over te laten. Denk hierbij aan de bloemen, de gehele aankleding en de bruidstaart, maar ook aan het boeken van het entertainment en/ of de fotograaf.

Een prachtige, romantische locatie die wij van harte aanbevelen om uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, is Kasteel Duivenvoorde, waar House of Lords de vaste cateraar is. Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten is een van de oudste kastelen in Zuid-Holland waarvan de wortels teruggaan naar de 13e eeuw. Een lange oprijlaan leidt u naar het kasteel, dat is omgeven door een slotgracht en landerijen. De vertrekken zijn ingericht alsof ze nog steeds bewoond worden.

Voor meer informatie over trouwen en onze locaties kunt u contact met ons opnemen en een persoonlijke en vrijblijvende afspraak maken.

Klassieke waarden en tradities

in een modern jasje

Inspiratie

Bekijk de beelden en krijg een impressie van de mogelijkheden voor uw bruiloft.

Top