Wat wij bieden

Culinary art through passion

House of Lords is een dynamisch cateringbedrijf. Wij organiseren persoonlijke en exclusieve catering en doen dit met passie. Passie voor eten en passie voor het vak. Het creëren, organiseren en uitvoeren van een volledige culinaire beleving van een intiem diner tot evenementen met foodtrucks, foodcorners, lifecooking op toplocaties behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze gasten staan altijd voorop. Aan hen willen wij de beste gastvrijheid en service geven. House of Lords catert van een intieme verjaardagsborrel, vernissage, housewarming, welkomstparty tot huisconcert, filmpremière, productpresentatie, themafeest of gala-evenement.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet alleen de culinaire invulling, maar de gehele organisatie van uw evenement aan ons over te laten. Denk hierbij aan tenten, stoelen, tafels, de gehele stijlvolle aankleding. Maar denk ook aan het boeken van entertainment en het regelen van vergunningen. Wij vertalen uw idee naar een inspirerend culinair evenement, zodat u ultiem kunt genieten van de ontmoeting met uw gasten.

Korte communicatielijnen, creativiteit, integriteit met oog voor detail, dat is wat u van ons kan verwachten. Wij opereren in een niche markt en onze gasten komen voornamelijk uit de publieke sector, het nationale en internationale bedrijfsleven, evenementenbeurzen en evenementenlocaties die de voorkeur geven aan hedendaagse culinaire, duurzame en maatschappelijk verantwoordelijke invulling.

Bekijk ook
MVO & duurzaamheid

MVO & duurzaamheid

Onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid gaat verder dan het milieu. Duurzaam betekent ook veilig, eerlijk en transparant. We zijn ons bewust dat onze activiteiten gevolgen hebben voor mensen binnen en buiten het bedrijf en voor het milieu. Daarom is MVO geen project, maar een integrale werkwijze van House of Lords.

Lees meer
ONCE

ONCE

House of Lords is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events. ONCE is de overkoepelende organisatie en tevens exclusief platform voor cateraars die zich positief onderscheiden op het gebied van kwaliteit, authenticiteit, veiligheid, garantie van uitvoering en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees meer
Goede doelen

Goede doelen

House of Lords steunt diverse goede doelen. Het voornaamste criterium is de bestrijding van levensbedreigende ziekten, vooral bij kinderen. Hieronder staan een aantal goede doelen waar House of lords zich voor met liefde heeft ingezet.

Lees meer

Klassieke

waarden en tradities

Top