Bekijk onze maatregelen voor het coronavirus Lees meer

Goede doelen

House of Lords steunt diverse goede doelen. Het criterium is de bestrijding van levensbedreigende ziekten, vooral bij kinderen. Hieronder staan een aantal goede doelen waar House of lords zich met liefde voor heeft ingezet.

Make-A-Wish

Make-A-Wish

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Lees meer
Prinses Maxima Centrum Rally

Prinses Maxima Centrum Rally

De Lions club Wassenaar-Duin zet zich in voor de realisatie van het Prinses Maxima Centrum. In dit nieuw te bouwen centrum zullen straks alle medisch top specialisten van Nederland werken in de strijd tegen kinderkanker. Door alle krachten te bundelen in één medisch centrum zal de behandeling van kinderkanker nog beter worden.

Lees meer
Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds

Is een Nederlandse stichting die zieke en gehandicapte kinderen en hun familie probeert te steunen. De stichting is een onderdeel van de internationale organisatie Ronald McDonald House Charities.

De stichting heeft huizen, zogenaamde Ronald McDonald Huizen, vlak bij ziekenhuizen, waarin ouders, broers en zussen van zieke kinderen tijdelijk kunnen wonen. Ook heeft de stichting kamers in ziekenhuizen en huiskamers op plaatsen waarin zieke of gehandicapte kinderen kunnen uitrusten. Daarnaast organiseert de stichting vakantie- en sportactiviteiten.

Lees meer
Stichting VUmc CCA

Stichting VUmc CCA

De stichting VUmc Cancer Center Amsterdam zet zich al meer dan 25 jaar in om het onderzoek naar kanker te bevorderen.

Lees meer
ZZF Rally

ZZF Rally

Jaarlijks organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds een klassiekerrally om geld in te zamelen voor een onderzoeksproject.

Lees meer
MaartenMemorial

MaartenMemorial

MaartenMemorial wordt georganiseerd door vrienden van Maarten en een waar leger aan fantastische vrijwilligers en trouwe partners. Wij werken met een begroting van 0 euro. De organisatoren zelf, alle rijders, alle vrijwilligers, Bink, eFocus, Ahoy, Circuitpark Zandvoort, Application Partners, Paddock Digital Printing, Abracadabra, Octane, de notaris, de veilingmeester en nog een tiental andere partners doen dit allemaal voor helemaal noppes, niets, nada. Nou ja, voor het goede gevoel en het goede doel uiteraard.Het geld dat onze rijders ophalen gaat rechtstreeks naar de Daniel den Hoed Stichting. Zo weten we zeker dat elke gedoneerde euro ook daadwerkelijk terecht komt waar die nodig is: in het Maarten van Sten laboratorium. Theo Luider, die de scepter over het Maarten van Sten-lab zwaait is te allen tijde bereid om rekenschap te geven over de bestemming van onze donaties.

Lees meer
Top