Goede doelen

House of Lords steunt diverse goede doelen. Vooral als het gaat om kinderen, onze toekomst, willen we graag verschil maken. Hieronder staan een aantal goede doelen waar House of Lords zich met liefde voor heeft ingezet.

Make-A-Wish

Make-A-Wish

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Lees meer
Prinses Maxima Centrum Rally

Prinses Maxima Centrum Rally

De Lions club Wassenaar-Duin organiseert ieder jaar een rally, waar House of Lords voor sponsort. De opbrengsten hiervoor komen ten goede aan het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Lees meer
Ronald McDonald Huis Den Haag

Ronald McDonald Huis Den Haag

Het Ronald McDonald Huis biedt ouders, broers en zussen van zieke kinderen een fijne plek, vlakbij of in het ziekhuis, waar ze tijdelijk kunnen wonen. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is bij elkaar zijn het belangrijkste.

Lees meer
Stichting Hartekind

Stichting Hartekind

Het doel van Stichting Hartekind is de overlevingskansen van kinderen met een aangeboren hartafwijking te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Lees meer
ZZF Rally

ZZF Rally

Jaarlijks organiseert het Zeldzame Ziekten Fonds een klassiekerrally om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar zeldzame aandoeningen, waar vooral kinderen door getroffen worden.

Lees meer
MaartenMemorial

MaartenMemorial

De MaartenMemorial is een evenement, dat jaarlijks wordt georganiseerd, en waar 100 (ex-)kankerpatienten een prachtige rit in fantastische sportwagens maken. Met de opbrengst uit sponsorgelden van de stichting wordt wetenschappelijk kankeronderzoek gesteund.

Lees meer
Top