Drijvende krachten
Leon Harinck
Koken op topniveau is Patron Cuisinier Leon Harinck niet vreemd. Hij sleepte twee keer de Gouden Pollepel in de wacht, en wel bij gerenommeerde restaurants als het Haagse Saur en de Wassenaarse Keuken van Waarde. Tevens bereidde hij lunches en diners voor clientèle in het politieke en bedrijfsleven en verzorgde kooklessen voor liefhebbers. Hij groeide op in Zeeland, hierdoor is het creëren van gerechten met zeevruchten hem aangeboren.
Raymond Talsma
Voor Maître d’Hôtel Raymond Talsma was het oorspronkelijke House of Lords bijna een tweede thuis, aangezien zijn vader Luc daar zo’n vijfentwintig jaar de scepter zwaaide. Raymond volgde zijn opleiding aan de befaamde hotelschool van Koksijde in België en werkte vervolgens in verschillende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. Hij was chef-kok bij de restaurants Stephanie en Beluga in Antwerpen en reisde de hele wereld over als maître d’hôtel bij de Holland-Amerika Lijn en bij Windstar Cruises. Daarna keerde hij terug naar Den Haag, waar zijn roots liggen.