Nieuws

  • Een kijkje in de keuken bij chef-kok Jeroen van Niel

    Bij House of Lords draait alles om verfijnde gerechten en liefde voor de Nederlandse keuken. We spraken met de 34-jarige chef-kok Jeroen van Niel, die al vier jaar de culinaire touwtjes in handen heeft.

    More
  • Passie voor perfectie in catering

    Binnen ons bedrijf streeft iedereen naar perfectie in elk aspect. Dit is wat House of Lords onderscheidt. Van de selectie van wijnen tot de creatie van gerechten en de sfeer en integriteit aan de (vergader)tafel.

    More
  • Op culinaire reis met partymanager Vincent Pronk

    Vanaf zijn 18e werkte hij in diverse restaurants, een hotel in Parijs en bij een congrescentrum. Hij had zelfs de droom om een eigen restaurant te beginnen. ‘Ik had nooit verwacht dat ik bij een exclusieve cateraar terecht zou komen.

    More
  • Tips voor het plannen van een succesvolle nieuwjaarsreceptie

    Het einde van het jaar nadert snel, en dit betekent een kans om iets bijzonders te creëren voor uw collega’s, medewerkers, klanten en partners. Een nieuwjaarsreceptie biedt een schitterende gelegenheid om uw relaties te versterken, nieuwe kansen te ontdekken en herinneringen te maken met elkaar.

    More
Top